среда, 17. јул 2013.

(Najava spota) Panča - Lud + mini intervju

Panča, u saradnji sa JPV (James Photo Video), priprema novi spot za pesmu “Lud”. Glumac u spotu je mladi reper koji se inače bavi i glumom, Aleksandar Baošić, rep publici poznatiji pod pseudonimom Coa član grupe D.N.K, i izdavačke kuće Ltdfm. Ekipa koja je realizovala spot se zahvaljuje i mladoj dami, Milici Budić. Naime, nećemo odati tajnu koja je njena uloga, moraćete pogledati spot kada se pojavi i otkriti šta sve ona radi Coi i Panči. S' obzirom da nam je to zapalo za oko kao jedna interesanta priča postavili smo Panči nekoliko pitanja.

Možeš li da nam kažeš o čemu se radi u spotu?

Pesma govori o izopačenom ponašanju i razmišljanju velikog procenta populacije, koja želi sve i odmah. Jednostavno, ljudi su iz nemaštine i nepravde otišli u agresiju, pohlepu i nestrpljivost što je mnogima razumljivo i opravdano. Naravno, obzirom da sam rastao pod takvim okolnostima, nije mi bio problem da se poistovetim sa situacijom. Masa opravdava svoje postupke, vodeći se premisom "Bitan je cilj, a ne sredstvo". Pesma se završava tako što akter, tj. ja, radeći svakve stvari, zajeb'o čoveka koji je jedini mogao da mu pomogne, sebe.

Otkrićeš nam na kojoj lokaciji je snimano? 

Pojedini kadrovi spota su snimljeni u napuštenom hangaru, ispod Mostara. Naravno, i to ima svoje preneseno značenje. Napušteni hangar, ruševina, i ponašanje aktera u takvom okruženju, predstavlja ponašanje mase u okruženju u kome živi. Poistovetiš se sa sredinom. Prilagodiš joj se. Tako to ide. Valjda je tako prirodno.

Kakva su tvoja očekivanja pred izbacivanje novog spota? 

Očekivanja... Hmmmmmm... Ne znam koliko je pametno očekivati. Biće realnost. Na način na koji sam to i do sada prikazivao. Iskrivljen, eksplicitan i surov.


Intervju sa Pančom pročitajte ovde.



 

Нема коментара:

Постави коментар

Ostale novosti